Een verhaal dat blijft hangen

Een hei-dag of vergadering op locatie is het moment om met ‘de benen op tafel’ goed door te spreken of de organisatie nog op koers ligt, of alle neuzen nog dezelfde kant op staan of wat de invloed van trends en ontwikkelingen zijn op de bedrijfsvoering. Vaak staan er diverse presentaties op het programma.

Een visualisatie is dé manier om uw presentatie te verkorten én jullie verhaal te versterken. Om eens op een andere manier voor de dag te komen. Een manier die blijft hangen. Hoe vaak gebeurt het niet dat er iemand voor de groep staat met té veel tekst, té veel sheets en te veel inhoud. Zonde van de tijd. Hoe zou het zijn het moment te pakken wanneer het daar is? Back-2-Paper helpt om een punt te maken van uw verhaal.

Een praatplaat voor een krachtige presentatie

Want ook wanneer het gaat om de toelichting op jaarcijfers, de koers van het bedrijf, een teamdag of de presentatie van een beleidsnotitie, ook dan zegt één beeld meer dan 1000 woorden.

Kom eens anders voor de dag met een getekende presentatie, een praatplaat. Het grote voordeel is dat uw toehoorders in één oogopslag zien wat uw verhaal is.

Aan mijn tekentafel help ik directeuren, projectleiders, en consultants om hun verhaal te visualiseren. Samen komen we tot de kern, of dit nou een presentatie, jaarplan, projectaanpak of brainstorm is.

Op een andere manier kijken naar het organisatievraagstuk en onderzoeken hoe dat op een visuele manier te presenteren. Zodat uw presentatie op de dag zelf staat als een huis.

  • Met een poster laat je in een oogopslag zien wat de reikwijdte van je verhaal is
  • Door een goede voorbereiding kom je tot een sterke presentatie
  • Een praatplaat is een goede basis om de dialoog aan te gaan
  • Zorg dat uw boodschap overkomt

Workshop Zakelijk Tekenen

Zakelijk tekenen is een handige vaardigheid voor projectleiders of consultants die complexe businessmodellen helder willen uitleggen. Voor mensen die groepen faciliteren of wel eens bij een flip-over staan. Juist voor die mensen die denken ‘maar ik kan helemaal niet tekenen’….. iedereen kan het. Alles wat je nodig hebt zijn de basisvaardigheden.

  • Vaardigheden om zelf met het zakelijk tekenen aan de slag te gaan
  • Een arsenaal aan basisvormen om zelf een presentatie mee vorm te geven
  • Een andere manier om zelf saaie en taaie beleidsstukken te kunnen presenteren
  • Inzicht in de verschillende vormen en voordelen van zakelijk tekenen

Visueel verslag van de dag

Tijdens heidagen wordt vaak veel gezegd en besproken. Maar hoe onthoud je wat de kern was en wat er is besproken? Een visueel verslag kan uitkomst bieden. Zo’n grote poster aan de wand waar tijdens de bijeenkomst de resultaten van de bijeenkomst worden weer gegeven in woord en beeld. Iedereen kan de poster zien ontstaan en meteen feedback geven. Na de bijeenkomst kunt u het visuele verslag delen met de deelnemers. Een overzichtelijk en kleurrijk verslag van de dag.

Door de visuele poster te gebruiken bij je presentatie, in plaats van 33 sheets in Powerpoint, sta je steviger op je voeten, je dwaalt minder af en de presentatie gaat stukken beter!

Kijk voor meer informatie op https://back-2-paper.nl/
↑ Top of Page