Teambuilding Kickboksen

Onze boksclinic leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een teambuilding activiteit, als aanvulling op de strategische vergadering.

Tijdens de clinic kickboksen maak je kennis met andere kanten van jezelf en je team. Je ziet eigenschappen die je normaal niet van elkaar ziet. Dit levert vaak verrassende inzichten op die jouw team niet alleen fysiek sterker maakt. Bij kickboksen heb je geen tijd meer om te denken, je automatisme neemt het over en gaat soms met je aan de haal. Tenzij je leert de druk onder controle te houden, afstand te nemen en je plan uit te voeren.

Deze kickboksclinic doe je in je normale (niet al te strakke) kleding. Je krijgt van ons een paar bokshandschoenen. We gaan in op de techniek van kickboksen maar werken ons niet in het zweet. Na deze clinic kan je fris verder met de meeting.

Onze tip; Start de dag met de kickboksclinic van de Weipoortse Hofstee en pluk meteen de vruchten van deze mooie activiteit.

– Norbert Hofstee kickboks instructeur

Teambuilding kickboksen wat heb je nodig?

  • Makkelijk zittende kleding en goede zin om mee te doen
  • Bokshandschoenen en binnenhandschoenen zijn beschikbaar via de Hofstee

Tijd :
Tijdsduur in overleg

↑ Top of Page