We hebben ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden.

Onze Covid 19 maatregelen

Helaas hebben we nog steeds te maken met Corona. Ook wij hopen dat dit snel over gaat, maar helaas zijn we daar nog niet. Om jullie verblijf zo prettig mogelijk te maken hebben we de volgende maatregelen genomen.

Vergaderen Onder het riet

Onze Covid 19 maatregelen

Schone handen

We wassen onze handen regelmatig, zodat we jullie een zo schoon mogelijk ontvangst kunnen bieden. De Hofstee heeft ook goede faciliteiten, zodat jullie ook makkelijk je handen zo vaak als je wil kan wassen en verzorgen.

Schone locatie

Voor jullie bezoek maken we de vergaderruimtes grondig schoon. We vergeten hier zeker niet alle knopjes en relingen mee te poetsen.

Voldoende ruimte om afstand te houden

We schuiven graag een extra tafel aan, zodat jullie nog steeds met 1,5 meter afstand van elkaar een goed gesprek kunnen hebben. We kunnen ook de indeling aanpassen, bijvoorbeeld in een schoolopstelling.

Maximaal 9 personen

We bieden juist ruimte voor een compacte groep. Onze overtuiging is ook dat je in een meeting met minder mensen meer bereikt. Minder ruis en meer tijd om naar elkaar te luisteren.

Mondkapjes

Het is niet verplicht, maar de mogelijkheid is er. We hebben voor alle gasten mondkapjes klaarliggen, zo kan je kiezen of je het wel of niet doet.

Nog meer wensen?

We doen er alles aan om jullie verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maar heb je nog extra wensen in verband met Corona? Of op een ander vlak? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Catering per persoon

Alle drankjes worden geserveerd in aparte flesjes, iedereen krijgt zijn eigen kopje en glas. En ook de lunch en alle andere versnaperingen worden per persoon geserveerd.

↑ Top of Page